Het nieuwe glasvezel netwerk van Hilversum, Gigasnel en 100% open!

Het is zover! Mediastad Hilversum heeft er een nieuw gigansel glasvezel netwerk bijgekregen. Hiermee zorgt Fiber Crew voor een gigasnel netwerk en zorgen alle aangesloten providers voor een enorm groot en divers aanbod van glasvezeldiensten in Hilversum!

Rotterdam – 10/12/2021

Hilversum klaar voor Gigabit

Gigabit is de toekomst, zo is ons motto. We leven steeds meer online, willen steeds sneller downloaden en streamen in almaar hogere kwaliteit. Dit vergt een hoop van onze internetverbinding. Hierdoor is glasvezel niet meer weg te denken en moeten gigabit snelheden de standaard zijn, geen luxe! 

Hilversum is na Amersfoort, Almere, Baarn, Leusden en Soest de eerstvolgende stad waar gigabit ook echt de standaard zal zijn, en waar de inwoners kunnen gaan kiezen uit een zeer divers aanbod aan glasvezeldiensten.

10.000Mb/s

Voor Hilversum blijft het echter niet bij ‘slechts’ een gigabit verbinding. Voor alle huishoudens is het niet alleen mogelijk om een verbinding van 1.000Mb/s aan te vragen, maar ook één van 10.000Mb/s! En dat als eerste stad in Nederland! Groot huishouden? Veel thuiswerken en thuisonderwijs? Of gewoon willen genieten van de snelst mogelijke verbinding die er is? Het Fiber Crew netwerk én alle aangesloten providers maken het mogelijk!

Hilversum heeft de toekomst

Of er nu gekozen wordt voor een megasnelle verbinding van 1.000Mb/s, of voor de ongekende snelheid van 10.000Mb/s, de inwoners van Hilversum zijn klaar voor de online toekomst en alles wat digitalisering ons gaat brengen!

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!