Bedrijventerreinen

Door heel Nederland sluiten we bedrijventerreinen aan op ons Gigabit netwerk en maken we Gigabit beschikbaar voor ondernemers!

Gigabit voor ondernemers

De bandbreedtebehoefte van Nederlandse ondernemers neemt de komende tijd enorm toe. Nieuwe toepassingen, en het steeds meer online en in de cloud werken, zorgen voor een enorme groei in dataverkeer. Dit bied enorme kansen voor ondernemers. Het probleem is alleen dat Gigabit infrastructuur nog lang niet overal beschikbaar is. Het overgrote deel van de Nederlandse bedrijventerreinen is namelijk niet Gigabit-ready. Gigabit is voor ondernemers vaak onbereikbaar, terwijl ze hier juist zo’n baat bij hebben. Dit moet veranderen!

Gigabit Bedrijventerreinen

Om te zorgen dat we meer ondernemers verbinden met Gigabit, zijn we continu bezig om het Fiber Crew netwerk verder uit te breiden naar bedrijventerreinen. We leggen zelf nieuwe glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen en sluiten deze aan op ons Fiber Crew netwerk. Zo veranderen we bedrijventerreinen in Gigabit bedrijventerreinen, en bereiden we ondernemers voor op de Gigabit Society!

Doordat ons netwerk 100% open en 100% Gigabit is ingericht, zijn onze glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen dat ook. Dat betekent dat aangesloten ondernemers altijd voordelig gebruik maken van de beste Gigabit diensten en kiezen zij hun eigen provider.

Momenteel strekt het Fiber Crew netwerk zich uit over enkele tientallen terreinen door heel Nederland. We breiden constant uit, dus hier komen er snel meer bij!

NL kaart 3

Hoe werkt het?

Het begint allemaal met een bedrijventerrein. Vaak worden we door ondernemersverenigingen of bijvoorbeeld ICT-partijen, op een terrein gewezen dat toe is aan Gigabit glasvezel. Wij doen vervolgens een interesse peiling onder de ondernemers om te zien of er genoeg animo is voor een Gigabit glasvezelnetwerk. Dit noemen wij ook wel een vraagbundeling. 

Zijn er na de vraagbundeling genoeg ondernemers die een Gigabit aansluiting willen, dan starten we met de aanleg van het netwerk. We sluiten zoveel mogelijk panden en ondernemers op dit nieuwe netwerk aan. Doorgaans hebben we 3 tot 5 maanden nodig om het netwerk aan te leggen. 

Eenmaal gereed, dan stellen we de nieuwste uitbreiding van ons netwerk open voor aangesloten providers. Ondernemers kunnen vanaf dat punt Gigabit diensten afnemen bij een provider naar keuze.

Ken jij een bedrijventerrein wat toe is aan Gigabit glasvezel?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!