Gigabit Vastgoed

Maak jouw pand klaar voor de Gigabit Society met een Gigabit glasvezel netwerk en vrije providerkeuze!

Gigabit Vastgoed

Vastgoed wat voldoet aan de eisen van de Gigabit Society; dat noemen wij Gigabit vastgoed. Dit zijn vastgoedobjecten met de Gigabit infrastructuur om in het hele pand Gigabit-snelheden (1Gb/s tot 10Gb/s) mogelijk te maken. Dit zijn panden die 100% zijn voorbereid op de Gigabit Society en alle mogelijkheden die zij meebrengt.

Waarom nu?

In Nederland is Gigabit infrastructuur nauwelijks aanwezig. In appartementencomplexen en kantoorgebouwen is Gigabit zelfs nog zeldzamer. De meerderheid van verzamelgebouwen beschikt namelijk niet over Gigabit infrastructuur. Door de snelle introductie van de Gigabit Society is het belangrijk dat ook deze mensen en ondernemers aangesloten worden op Gigabit!

Vastgoed naar Gigabit Vastgoed

Hoe transformeren we vastgoed naar Gigabit vastgoed? Dit is eigenlijk een redelijk eenvoudig proces. Het begint met een samenwerking tussen jou en de Fiber Crew. Samen doorlopen we vervolgens 3 stappen. Na deze 3 stappen is jouw pand Gigabit-ready, beschikt het over Gigabit infrastructuur en zijn Gigabit diensten voor al jouw huurders toegankelijk!

Stap 1: Infrastructuur

Het Gigabit-proof maken van een pand begint allemaal met de juiste infrastructuur. Deze infrastructuur moet voldoen aan de moderne standaard, schaalbaar zijn en internetsnelheden van 1Gb/s tot 10Gb/s ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat we in één keer de juiste infrastructuur aanleggen en deze nog tientallen jaren mee kan.

Is er al een glasvezelnetwerk aanwezig in jouw pand, dan slaan we deze stap over. Is er nog geen glasvezelnetwerk beschikbaar, dan ondersteunt de Fiber Crew jou in de aanleg hiervan. Eventueel zou de Fiber Crew ook de aanleg van het netwerk kunnen verzorgen.

 

Dekkend Gigabit glasvezelnetwerk

Toekomstbestendig en schaalbaar netwerk

Volledige ondersteuning

Volledig technisch beheer & inregeling

Koppeling op Fiber Crew Gigabit netwerk

Stap 2: Fiber Crew netwerk koppeling

In stap 2 sluiten we het glasvezelnetwerk aan op het Fiber Crew netwerk en nemen we deze in gebruik. Wij zorgen ervoor dat de juiste apparatuur wordt geplaatst om het netwerk te “belichten” en te voorzien van Gigabit diensten. Ook koppelen we het netwerk aan ons Fiber Crew netwerk en testen het signaal van begin tot eind door. Na een succesvolle test nemen wij de geplaatste apparatuur in beheer. Uiteraard zullen wij in het vervolg deze apparatuur voor je blijven beheren!

We zorgen ervoor dat jouw netwerk wordt voorzien van de noodzakelijke Gigabit techniek en maken het 100% Gigabit-ready!

Stap 3: Openstelling van het netwerk

Het Fiber Crew netwerk is 100% open. Dat betekent dat ieder serviceprovider met ons kan koppelen en zijn diensten aan kan bieden over ons netwerk. Elk adres/netwerk dat wij aansluiten op het Fiber Crew netwerk heeft hierdoor een volledig vrije providerkeuze. 

Een vrije providerkeuze is belangrijk. Vooral in de Gigabit Society waar de mogelijkheden groter worden en de wensen steeds specifieker. Zo zorgen we ervoor dat mensen exact de diensten af kunnen nemen die ze nodig hebben. Daarnaast zorgt onderlinge concurrentie ervoor dat de diensten constant innoveren, en de prijzen eerlijk blijven.

Eenmaal stap 1 en stap 2 zijn afgerond, stellen we het nieuwe netwerk officieel open voor alle aangesloten providers. Vanaf dat punt kunnen alle huurders gigabit diensten aanvragen bij hun provider naar keuze, en is jouw pand Gigabit-ready!

Volledig vrije providerkeuze

100% voorbereid op Gigabit

Innovatieve diensten, competitieve prijzen

Provider lease

Zodra het pand de 3 stappen heeft doorlopen, is het klaar voor de Gigabit Society! Alle huurders kunnen nu gebruik maken van Gigabit internet -en diensten. Dit levert enorme waarde voor jouw huurders en de toekomstbestendigheid van je pand. 

Daarnaast levert de investering in het netwerk ook rendement op. Door middel van onze provider lease constructie ontvang jij namelijk maandelijks per actieve verbinding een vergoeding van de Fiber Crew. Het netwerk is immers van jou, dus wij leasen per actieve verbinding een stukje van jouw netwerk. Zo ontvang je maandelijks een rendement op je investering. Doorgaans leidt dit tot een terugverdientermijn op de investering van 10 tot 15 jaar

Jouw pand Gigabit-proof maken, of op zoek naar meer informatie?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!