Providers

Samen met onze aangesloten providers laten we steeds meer Nederlanders kennis maken met Gigabit!

Fiber Crew & Providers

Elke dag zijn we bij de Fiber Crew druk bezig om ons glasvezelnetwerk verder uit te breiden, en Nederland te voorzien van meer Gigabit infrastructuur. Zo maken we Gigabit glasvezel op steeds meer adressen beschikbaar.

Het Fiber Crew netwerk is 100% open. Dat betekent dat de Fiber Crew zelf geen diensten levert, maar dat zij haar netwerk juist openstelt voor andere providers om dit te doen. Zo verzorgt de Fiber Crew alle Gigabit infrastructuur, en leveren aangesloten providers de Gigabit diensten. We focussen beiden simpelweg op waar we goed in zijn. Een ideale samenwerking, want zo kunnen we nog sneller uitbreiden en Nederland sneller kennis laten maken met Gigabit!

 

Keuzevrijheid

Doordat verschillende providers hun diensten leveren over het Fiber Crew netwerk, is voor iedereen met een Fiber Crew aansluiting het ideale Gigabit pakket in handbereik. 

Elke provider brengt namelijk zijn eigen Gigabit diensten en producten met zich mee. Zo kan er gekozen  worden uit een groot aantal uiteenlopende Gigabit diensten. Denk bijvoorbeeld aan Gigabit internet, televisie, telefonie en nog veel meer. Omdat het Fiber Crew netwerk 100% open is, kies je zelf eenvoudig van welke provider je diensten af wilt nemen en stel je jouw ideale pakket samen!

Aangesloten providers

Freedom

Ga voor veilig en vrij internet

Freedom is de internetprovider die jouw privacy en online veiligheid serieus neemt. We bieden je namelijk niet alleen snelle en stabiele internetverbindingen via glasvezel en DSL, digitale TV en bellen, maar vechten voor een veilig en vrij internet. Bij Freedom ben jij geen nummer, maar een mens. De deskundige helpdesk ontzorgt en gaat door tot de klus klaar is. Sluit je nu aan bij Freedom en ontvang de eerste 3 maanden 15 euro korting. 

Greenet

1

Greenet is een lokale aanbieder uit Amersfoort. Wij staan voor een lokale benadering van de markt. Wij werken nauw samen met lokale ICT partners zodat u altijd een direct en concreet aanspreekpunt heeft voor de internet, TV en telefonie diensten die we zelf of via onze partners leveren. We starten nu ook op het glasvezelnetwerk van FiberCrew. Nieuwsgierig naar ons aanbod en onze partners? Houd dan onze website in de gaten!

netrebel

Rebellen gaan voor keuzevrijheid

Geen behoefte aan zo’n duur Alles-in-1 pakket waar van alles in zit wat je nooit gebruikt. Zit je niet te wachten op zo’n gedwongen slechte WiFi router van je provider? Stap dan over naar netrebel en geniet van het snelste internet van Nederland. Voor slechts € 39,- per maand levert netrebel een 1 Gbps internet verbinding van hoge kwaliteit, zonder vast contract en maandelijks opzegbaar. Voor meer info ga naar netrebel.nl.

Jonaz

Internet, tv en bellen: veel te voordelig!

Razendsnel glasvezel internet hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo weten wij vanuit onze 30 jaar glasvezel ervaring. Door techniek slim in te zetten, en alleen te leveren waar mensen echt op zitten te wachten, kan het allemaal veel voordeliger! Zo leveren we bij Jonaz alleen de allersnelste Gigabit internet verbindingen voor de allerlaagste prijs. Je hebt al een razendsnelle 1.000Mb/s internet verbinding waar je op kan bouwen voor €39,95 p/m. Ook voordelig te combineren met Telefonie en TV.

PLINQ

1

PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Met PLINQ kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie. Precies zoals het bij uw situatie past. Hierdoor betaalt u nooit onnodig teveel!

PLINQ is nauw betrokken bij een groot aantal glasvezelinitiatieven door heel Nederland. Dagelijks vertrouwen vele klanten op onze jarenlange kennis en ervaring. Heeft u vragen dan wordt u altijd te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers. Dat noemen wij persoonlijke service!

Fiber NL

Glasvezel voor iedereen

Bij Fiber NL kies je niet alleen voor een internet snelheid tot 1.000Mbps voor een scherpe prijs, maar ook voor moderne interactieve TV, met ongekende kwaliteit en gemak. Geniet van haarscherp beeld en kijk overal, op je TV, mobiel, laptop of TV; neem op, pauzeer, of kijk later terug. Alles kan! Een vaste telefonielijn krijg je gewoon gratis erbij, en met de gratis installatie door de monteur ben je zó overgestapt.