Providers

Samen met onze aangesloten providers laten we steeds meer Nederlanders kennis maken met Gigabit!

Fiber Crew & Providers

Elke dag zijn we bij de Fiber Crew druk bezig om ons glasvezelnetwerk verder uit te breiden, en Nederland te voorzien van meer Gigabit infrastructuur. Zo maken we Gigabit glasvezel op steeds meer adressen beschikbaar.

Het Fiber Crew netwerk is 100% open. Dat betekent dat de Fiber Crew zelf geen diensten levert, maar dat zij haar netwerk juist openstelt voor andere providers om dit te doen. Zo verzorgt de Fiber Crew alle Gigabit infrastructuur, en leveren aangesloten providers de Gigabit diensten. We focussen beiden simpelweg op waar we goed in zijn. Een ideale samenwerking, want zo kunnen we nog sneller uitbreiden en Nederland sneller kennis laten maken met Gigabit!

 

Keuzevrijheid

Doordat verschillende providers hun diensten leveren over het Fiber Crew netwerk, is voor iedereen met een Fiber Crew aansluiting het ideale Gigabit pakket in handbereik. 

Elke provider brengt namelijk zijn eigen Gigabit diensten en producten met zich mee. Zo kan er gekozen  worden uit een groot aantal uiteenlopende Gigabit diensten. Denk bijvoorbeeld aan Gigabit internet, televisie, telefonie en nog veel meer. Omdat het Fiber Crew netwerk 100% open is, kies je zelf eenvoudig van welke provider je diensten af wilt nemen en stel je jouw ideale pakket samen!

Aangesloten consumenten providers

Fiber NL

Glasvezel voor iedereen

Bij Fiber NL kies je niet alleen voor een internet snelheid tot 1.000Mbps voor een scherpe prijs, maar ook voor moderne interactieve TV, met ongekende kwaliteit en gemak. Geniet van haarscherp beeld en kijk overal, op je TV, mobiel, laptop of TV; neem op, pauzeer, of kijk later terug. Alles kan! Een vaste telefonielijn krijg je gewoon gratis erbij, en met de gratis installatie door de monteur ben je zó overgestapt.

Freedom

Ga voor veilig en vrij internet

Freedom is de internetprovider die jouw privacy en online veiligheid serieus neemt. We bieden je namelijk niet alleen snelle en stabiele internetverbindingen via glasvezel en DSL, digitale TV en bellen, maar vechten voor een veilig en vrij internet. Bij Freedom ben jij geen nummer, maar een mens. De deskundige helpdesk ontzorgt en gaat door tot de klus klaar is.

Jonaz

Internet, tv en bellen: veel te voordelig!

Razendsnel glasvezel internet hoeft helemaal niet duur te zijn! Zo weten wij vanuit onze 30 jaar glasvezel ervaring. Door techniek slim in te zetten, en alleen te leveren waar mensen echt op zitten te wachten, kan het allemaal veel voordeliger! Zo leveren we bij Jonaz alleen de allersnelste Gigabit internet verbindingen voor de allerlaagste prijs. Je hebt al een razendsnelle 1.000Mb/s internet verbinding waar je op kan bouwen voor €39,95 p/m. Ook voordelig te combineren met Telefonie en TV.

multifiber

Geen gedoe, gewoon goed! Dat is wat multifiber doet!

Multifiber is een Twentse provider, wij focussen ons op doorsnee werkend Nederland waarbij iedereen vrij is om te kiezen tussen onze eerlijk geprijsde pakketten.

Onze missie: Werkend Nederland geheel ontzorgen met betrekking tot de verbindingen in huis. We spelen nu in op de snel veranderende markt en streven continu naar het verbeteren van onze diensten. Wij hebben een eigen televisieplatform wat ons niet afhankelijk maakt van derden. Onze belkosten zijn zeer voordelig en bij ons is de basis installatie gratis.

Netrebel

Rebellen gaan voor keuzevrijheid

Geen behoefte aan zo’n duur Alles-in-1 pakket waar van alles in zit wat je nooit gebruikt. Zit je niet te wachten op zo’n gedwongen slechte WiFi router van je provider? Stap dan over naar netrebel en geniet van het snelste internet van Nederland. Voor slechts € 39,- per maand levert netrebel een 1 Gbps internet verbinding van hoge kwaliteit, zonder vast contract en maandelijks opzegbaar. Voor meer info ga naar netrebel.nl.

Onvi

Een 5 sterren provider!

Met onze hoge internetsnelheden tot maar liefst 1000 Mbits heb je altijd meer dan voldoende. Ons basis Interactieve TV-pakket is inclusief handige extra’s zoals Opnemen en Pauzeren, TV/Begin Gemist, ESPN Compleet, ESPN Watch App, Film1 en Canal Digitaal TV App. Wij staan elke werkdag van 08.00 uur tot 19.00 uur en in het weekend tot 12.00 uur telefonisch voor je vragen klaar. Nu tijdelijk de eerste drie maanden € 20,- korting.

PLINQ

PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Met PLINQ kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie. Precies zoals het bij uw situatie past. Hierdoor betaalt u nooit onnodig teveel!

PLINQ is nauw betrokken bij een groot aantal glasvezelinitiatieven door heel Nederland. Dagelijks vertrouwen vele klanten op onze jarenlange kennis en ervaring. Heeft u vragen dan wordt u altijd te woord gestaan door één van onze eigen medewerkers. Dat noemen wij persoonlijke service!

RapidXS

Supersnel internet, 1 gigabit, Internet Only

RapidXS is een jong en dynamisch Twents bedrijf met onze poten diep in digitaal Nederland. Onze missie: het creëren van een stabiele en veilige digitale wereld waarin de consument zorgeloos tegelijk kan gamen, streamen, studeren en thuiswerken. Wij streven dagelijks naar verbetering van onze diensten. RapidXS biedt via een 1Pv6 adres de basis voor een stabiel netwerk, je bent niet verplicht overbodige diensten af te nemen.

Stipte

Het meest complete Alles-in-1 pakket

Stipte is een aanbieder die al meer dan 25 jaar actief is in Nederland. Stipte is het ideale pakket voor iedereen die niet kan kiezen. Stipte levert het meest complete Alles-in-1 pakket Nederland. Altijd de hoogst mogelijke snelheid, veruit het grootste standaard zenderpakket inclusief zenders als ESPN Compleet, Eurosport 1 en 2, Discovery en BBC en daarbij worden de diensten van Stipte altijd geleverd met een VIP-installatie. De monteur gaat pas weg als alles het doet én u weet hoe het werkt.

Het meest complete pakket van Nederland, 132 televisiezender in het basispakket, compleet geïnstalleerd met onze VIP-installatie.

Aangesloten zakelijke providers

Fiber Zakelijk

Fiber Zakelijk, trekt hem door naar kantoor!

Wij geloven dat in het huidige glasvezel landschap door de vele keuze die er is, het eenvoudig en simpel zou moeten zijn voor één ieder om een passende glasvezel oplossing uit te kunnen kiezen. Wij bieden tegen eerlijke tarieven diensten aan over glasvezel, denk aan supersnel Internet tot wel 1000Mbit/s up en down, IP-VPN diensten, Telefonie diensten en 4G oplossingen. Waarom Fiber Zakelijk?

  –  Altijd persoonlijk advies voor zowel zakelijk aan huis, MKB als groot zakelijk.
  –  Maatwerk voor complexe situaties en specifieke toepassingen.
  –  Goede service, laagdrempelig en geen gedoe!

Greenet

Greenet is een lokale aanbieder uit Amersfoort. Wij staan voor een lokale benadering van de markt. Wij werken nauw samen met lokale ICT partners zodat u altijd een direct en concreet aanspreekpunt heeft voor de internet, TV en telefonie diensten die we zelf of via onze partners leveren. We starten nu ook op het glasvezelnetwerk van FiberCrew. Nieuwsgierig naar ons aanbod en onze partners? Houd dan onze website in de gaten!

Sona Business

De Wholesale aanbieder van B2B telecom, Cloud en IP diensten met een internationale footprint

Sona Business is een leverancier van Telecom, Cloud en Internetdiensten met een uitgebreide international netwerk. Bij ons kan je SIP Trunks en allerlei communicatie en spraak diensten afnemen, Cloud diensten zoals Private Cloud en Dedicated Server, Mobiele diensten zoals VAMO en SMS diensten, en alle soorten connectiviteits diensten zoals breedband, Software Defined Networking en veel meer. En nu bieden wij de glasvezelnetwerk van FiberCrew ook aan in Nederland. Heb je ook klanten in Belgie, Duitsland, Frankrijk of VK dan zit je bij ons goed want we leveren bijna alle diensten in deze landen.

Qonnected

De zakelijke ICT Provider voor connectiviteit & datacenters

Wanneer het om mission critical verbindingen gaat en dus om continuïteit, dan bent u bij Qonnected aan het juiste adres. Vanuit ons twin datacenter concept “Qonnected I” in Hardenberg en “Qonnected II” in Markelo bieden wij ook de mogelijkheid tot rackspace en/of hosting ruimte aan. Ook voor een telefooncentrale of SIP trunks bent u bij ons aan het juiste adres.

Weserve

Razendsnel zaken doen met de zakelijke glasvezelverbinding van Weserve

Sinds 2011 biedt Weserve glasvezel aan, beheert in Nederland verschillende glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen en levert haar diensten over verschillende netwerken in Nederland. Wij zijn de zakelijke klanten van dienst met een compleet aanbod en passende oplossingen voor hotels, campings of vakantieparken. Wij kenmerken ons als een no-nonsense, laagdrempelige organisatie met korte lijnen. In combinatie met de Twentse nuchterheid is Weserve de trouwe partner voor al haar klanten.

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!