Over ons

De Fiber Crew is geen bedrijf. Het is een collectief van ICT-Partners, fiber experts, glasvezelleveranciers en glasvezelaannemers. 

Door ons te verenigen onder de naam Fiber Crew kunnen we krachtige campagnes voeren en de beste zakelijk glasvezelnetwerken voordelig aanbieden!

Gigabit snelheden

De Fiber Crew wil ondernemers in Nederland voorbereiden op de toekomst. Een toekomst die dichterbij is dan de meeste mensen beseffen. We staan namelijk aan de voet van de Gigabit Society; een samenleving waarin mensen, machines en hun omgeving in real time intelligent samenwerken.

Al die interacties kosten natuurlijk veel data en daarom worden snelheden van 1 Gbit/s de nieuwe standaard. Grote bedrijven vragen bij ons al snelheden van 10 Gigabit aan! 

De enige betaalbare verbinding die de Gigabit Society aan kan, is glasvezel. We zeggen niet voor niets: the future is fiber!

Missie

Het is onze missie om mensen bewust te maken van het snel toenemende dataverkeer en de consequenties die hieraan verbonden zijn. Met deze website bieden wij daarom een kennisplatform over dataverbruik, internet en fiber.

Maar we gaan nog een stap verder! Voor veel ondernemers bepaalt de snelheid waarmee zij informatie kunnen verwerken hoe winstgevend ze zijn. Op bedrijventerreinen en in bedrijfsverzamelgebouwen door heel Nederland realiseren we daarom een razendsnel, hypermodern én betaalbaar glasvezelnetwerk. 

Zo krijgen steeds meer ondernemers toegang tot het beste en snelste internet en kunnen zij met een gerust hart ondernemen. Nu én in de toekomst!

Vraagbundelingen

De meeste projecten gaan op basis van vraagbundelingen. Dit betekent dat we vooraf bepalen hoeveel ondernemers zich minimaal moeten aanmelden om de kosten te dekken. Alleen bij voldoende aanmeldingen wordt het glasvezelnetwerk gerealiseerd.

Ken jij een bedrijfsverzamelgebouw of bedrijventerrein waar nog geen glasvezel ligt of wil je als ICT-Partner samen met de Fiber Crew een gebied verglazen? Laat het ons weten, dan steken wij de handen uit de mouwen!