Elke dag breiden we ons Gigabit netwerk verder uit, en sluiten we meer mensen aan op Gigabit!

Zo bereiden we Nederland stap voor stap voor op de Gigabit Society!

Gigabit Society

De Fiber Crew bereidt Nederland voor op de toekomst. Een toekomst die dichter bij is dan de meeste mensen beseffen. We staan namelijk aan de voet van de Gigabit Society; een samenleving die steeds meer digitaal wordt en waar mensen, machines en hun omgeving in real time intelligent samenwerken.

Al die interacties kosten natuurlijk veel data en daarom worden internetsnelheden van 1 Gb/s tot 10Gb/s de nieuwe standaard. 

Deze Gigabit snelheden kan glasvezel makkelijk aan, maar helaas beschikt het grootste deel van Nederland nog niet over de nodige infrastructuur. Hierdoor is (betaalbaar) hoogwaardig glasvezelinternet lang niet voor iedereen bereikbaar.

Fiber Crew Gigabit Netwerk

Door middel van ons eigen Gigabit glasvezelnetwerk en de continue uitbreiding hiervan, brengen wij hier verandering in. Zo bereiken we met ons netwerk momenteel zo’n 250.000 adressen, en werken we hard om dit aantal te laten groeien. 

We breiden constant uit, en leggen zelf ook nieuwe glasvezel netwerken aan in appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen en op bedrijventerreinen. Ook helpen we vastgoedeigenaren en woningcorporaties met het Gigabit-bestendig maken en het ontsluiten van hun panden. 

Zo wordt ons netwerk steeds groter, en hoogwaardig glasvezel voor steeds meer consumenten en ondernemers toegankelijk. Juist ook op de plekken waar glasvezel internet eerder niet mogelijk was!

NL kaart 3

Provider & Gigabit enabled

Het netwerk van de Fiber Crew is 100% open en 100% Gigabit. Dat betekent dat elke provider aan kan sluiten op het Fiber Crew netwerk, dit volledig voor hen openstaat, en zij haar eigen Gigabit diensten hierover kan leveren. Dit noemen wij Wholesale Access. 

Hierdoor is er op het gehele Fiber Crew netwerk altijd een volledig vrije Gigabit provider keuze mogelijk. Zo houden we de diensten innovatief en de prijzen eerlijk, voor steeds meer Nederlanders!

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!