De 1ste Onvi abonnee op het Fiber Crew netwerk!

Rotterdam – 27/03/2023

Het is nog maar héél kortgeleden dat Fiber Crew en Onvi hun samenwerking bekrachtigde, en toch is de 1e Onvi abonnee nú al aangesloten! Dat noemen we nog eens snel schakelen.

Goed nieuws, want met de combinatie van Gigabit snelheden en de diensten van Onvi, is deze klant hélémaal klaar voor de toekomst. Klaar om alles uit het internet te halen.

 

Echt een moment om te vieren dus! Daarom kwam Edwin Bijl afgelopen week Elbert Edelijn en Bernd Edelijn feliciteren met de eerste klant, en hebben ze stiekem ook al stilgestaan bij de volgende mijlpalen. Want… dit smaakt naar meer!

Keuzevrijheid

Het Fiber Crew netwerk is een volledig open netwerk. Met haar Wholesale model maakt ze het voor alle providers mogelijk om op het Fiber Crew netwerk een voordelige Gigabit (1.000Mb/s) propositie aan te kunnen bieden aan hun klanten.

Onder andere Onvi, maar ook vele andere providers zijn op deze manier aangesloten op het Fiber Crew netwerk. Zo hebben huishoudens de keuze uit: Fiber NL, Freedom, Jonaz, Multifiber, Netrebel, Onvi, Plinq, RapidXS en Stipte. Samen maken we de keuze voor eindgebruikers groter, en Gigabit toegankelijker!

Foto: Elbert Edelijn (Onvi), Bernd Edelijn (Onvi) en Edwin Bijl (Fiber Crew)

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!