De 100ste Freedom klant aangesloten op het Fiber Crew netwerk

Rotterdam – 20/03/2023

Afgelopen vrijdag was het dan zover. Na 2 maanden intensief samenwerken is de 100ste Freedom klant aangesloten op ons netwerk, en online gebracht! Samen met Freedom laten we deze 100 huishoudens kennis maken met veilig, vrij en bovenal razendsnel Gigabit internet.

 

En… daar houdt het niet op. In de toekomst komen daar nog veel huishoudens bij. Nog maar weinig mensen hebben thuis namelijk een échte Gigabit verbinding. Daar gaan we samen verandering in brengen!

 

Reden genoeg dus om deze mijlpaal te vieren! Edwin Bijl (Fiber Crew) kwam dan ook een Fiber Crew taart, en de nodige felicitaties, overhandigen aan Twan Welboren, Anco Scholte ter Horst en de rest van Team Freedom.

Keuzevrijheid

Het Fiber Crew netwerk is een volledig open netwerk. Met haar Wholesale model maakt ze het voor alle providers mogelijk om op het Fiber Crew netwerk een voordelige Gigabit (1.000Mb/s) propositie aan te kunnen bieden aan hun klanten.

Onder andere Freedom, maar ook vele andere providers zijn op deze manier aangesloten op het Fiber Crew netwerk. Zo hebben huishoudens de keuze uit: Fiber NL, Freedom, Jonaz, Multifiber, Netrebel, Onvi, Plinq, RapidXS en Stipte. Samen maken we de keuze voor eindgebruikers groter, en Gigabit toegankelijker!

Foto: Edwin Bijl (Fiber Crew) en Twan Welboren (Freedom)

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!