De beste Fiber Deal voor De Faktorij, De Vendel, De Compagnie & De Compagnie-Oost!

Legendarisch lage tarieven, eenmalig en exclusief voor ondernemers op deze bedrijventerreinen
(tot 28 februari 2020)

Basic

200 Mb/s
Up & Down
€149,- /mnd
 • Inclusief 1 vast IP-adres
 • Bellen per minuut of vast bedrag
 • 55% korting op de aansluitkosten

Complete

500 Mb/s
Up & Down
€169,- /mnd
 • Inclusief 1 vast IP-adres
 • Bellen per minuut of vast bedrag
 • 55% korting op de aansluitkosten

Premium

1.000 Mb/s
Up & Down
€199,- /mnd
 • Inclusief 1 vast IP-adres
 • Bellen per minuut of vast bedrag
 • 55% korting op de aansluitkosten

Fiber voordelen

Razendsnelle
verbinding

Enorme bandbreedte met
de snelheid van het licht!

Allerhoogste
up-time

Glasvezel realiseert
de stabielste verbinding!

Perfect voor werken
in de Cloud

Up- en downloadsnelheid
zijn gelijk!

100% voorbereid op het dataverkeer

Jouw verbinding schaalt moeiteloos mee!

De Fiber Crew realiseert betaalbaar glasvezel op De Faktorij, De Vendel, De Compagnie & De Compagnie-Oost!

Het online dataverkeer groeit explosief en daar zijn de meeste netwerken niet op gebouwd. Experts zijn het er daarom over eens dat glasvezel de toekomst heeft. Glasvezelverbindingen kunnen een bijna oneindige stroom informatie razendsnel verwerken. Dat komt goed van pas bij werken in de Cloud en online content die we in steeds hogere resoluties consumeren. 

Bedrijventerreinen met een glasvezelnetwerk versterken de concurrentiepositie en hebben gegarandeerd 30 jaar geen omkijken naar de kwaliteit van de verbinding!

Blijf op de hoogte van de voortgang van dit glasvezelproject!
Don't worry, maximaal twee mails per maand.

FAQ

De Fiber Crew is een collectief van ICT-Partners, glasvezelaannemers en leveranciers door heel Nederland. Wij gunnen iedere
ondernemer de beste keuze op het gebied van connectiviteit en leggen daarom hypermoderne glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen en in bedrijfsverzamelgebouwen. Op deze manier bereiden we ondernemers voor op het dataverkeer van de toekomst!

Als ondernemer is het belangrijk om te anticiperen op de wereld van morgen en het is een feit dat het dataverkeer explosief blijft groeien. We vragen namelijk steeds meer van een internetverbinding, doordat we willen werken in ‘de Cloud’, bedrijfsprocessen online laten lopen en content versturen en ontvangen in de hoogste resoluties.

Dankzij de eindeloos schaalbare bandbreedte kunnen glasvezelverbindingen dit moeiteloos aan en heb jij de komende 30 jaar geen omkijken meer naar de kwaliteit van je verbinding! Experts zijn het erover eens dat fiber de toekomst heeft. De voordelen zijn dan ook indrukwekkend:

 • Tegelijkertijd razendsnel up- en downloaden, tot 1000 Mb/s
 • Moeiteloos enorme hoeveelheden data versturen
 • Zonder enige vertraging
 • Via een netwerk dat vrijwel geen storingen kent.

De Fiber Crew biedt de ondernemers op bedrijventerreinen De Faktorij, De Vendel, De Compagnie & De Compagnie-Oost de kans een glasvezelnetwerk te realiseren. Dit is echter een kostbaar proces, waardoor wij pas overgaan tot de aanleg wanneer er voldoende aanmeldingen binnen zijn vóór 28 februari 2020. 

Wie zich aanmeldt voor de deadline, profiteert van legendarisch lage tarieven. Nooit eerder werd glasvezel op De Faktorij, De Vendel, De Compagnie & De Compagnie-Oost zo goedkoop aangeboden! Je bespaart bovendien €270,- op de aansluitkosten als je je aanmeldt voor 28 februari. 

Schrijf je daarom snel in en overtuig je mede-ondernemers van deze bewuste keuze voor kwaliteit, snelheid én de wereld van morgen. Alleen samen maken jullie samen dit razendsnelle glasvezelnetwerk mogelijk!

Wie zich aanmeldt vóór 28 februari 2020 krijgt 55% korting op de aansluitkosten en betaalt slechts €225,- per aansluiting. Ondernemers die zich aansluiten ná deze deadline, betalen €495,- per aansluiting.  

De tarieven en eenmalige aansluitkosten die op deze pagina zijn weergeven, zijn exclusief BTW.

Klik op de ‘Bestel nu’ button op deze website en stuur ons een mail met je contactgegevens. De lokale Fiber Crew (Bunt ICT, CTS IT of Lansing ICT en Telecom) neemt dan contact met je op. 

Daarnaast heb je als het goed is per post een brief met daarbij een inschrijfformulier ontvangen. Vul dit formulier in en stuur het op, of neem direct contact op met de Crew van jouw voorkeur:

Bunt ICT via: 0488 483 669 of info@bunt.nl

Of CTS IT via: 0318 648 888 of verkoop@cts-it.nl

Of Lansing ICT en Telecom via: 0318 547 666 of info@lansing.nl

Ja, via de techniek Voice over IP kan je in HD-kwaliteit telefoneren. Onze lokale crew members van Bunt ICT, CTS IT en Lansing ICT en Telecom kunnen je adviseren over de mogelijkheden.

Neem contact op met de Crew van jouw voorkeur via:

Bunt ICT via: 0488 483 669 of info@bunt.nl

Of CTS IT via: 0318 648 888 of verkoop@cts-it.nl

Of Lansing ICT en Telecom via: 0318 547 666 of info@lansing.nl

Indien de vraagbundeling niet wordt behaald, gaat het glasvezelproject op De Faktorij, De Vendel, De Compagnie & De Compagnie-Oost helaas niet door. Overtuig daarom je mede-ondernemers van deze exclusieve kans! 

Dat kan alleen als de vraagbundeling wordt behaald. De aanleg van het glasvezelnetwerk is een kostbaar proces, dus alleen bij voldoende aanmeldingen gaan wij over tot de realisatie van het netwerk. 

Ondernemers die zich op tijd inschrijven, worden beloond met legendarisch lage tarieven voor hun glasvezelverbinding en krijgen €270,- korting op de aansluitkosten! Aanmeldingen ná 28 februari profiteren niet van dit voordeel.

Jouw Fiber Crew bestaat uit: