Rotterdams Prestige Project

Het Groot Handelsgebouw is vandaag de dag nog steeds ’the place to be’ voor Rotterdammers met ambitie en andere wereldburgers. Een visionair ontmoetingspunt voor de moderne ondernemer. Er mist alleen nog één ding…

Door Tim Dalmeijer – Product Manager

Groot Handelsgebouw meer dan klaar voor glasvezel

Huurders van het Groot Handelsgebouw zijn vooruitstrevende ondernemers die willen blijven groeien zonder hun Rotterdamse mentaliteit te verliezen. Een groot onderdeel van hun bedrijfsvoering is afhankelijk van de digitale infrastructuur in het pand. Oftewel: de capaciteit van het netwerk.

In het Groot handelsgebouw ligt echter geen hypermodern glasvezelnetwerk. En zoals je misschien weet lopen netwerken als xDSL anno 2020 echt tegen hun capaciteitsgrens aan, onder andere doordat we steeds meer in de Cloud werken. 

Die grens vormt dus een dreiging voor de vooruitstrevende denkers in het Groot Handelsgebouw!

 

10.000Mb/s

Wij genieten dagelijks van het prachtige pand, want ons hoofdkantoor is in het Groot Handelsgebouw gevestigd. Juist daarom willen we voorkomen dat het iconische bedrijfsverzamelgebouw te ouderwets wordt voor moderne ondernemers. De oplossing? Wij gaan een 10 Gb/s glasvezelverbinding realiseren! En daarmee ook meer snelheid, capaciteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden voor alle huurders van het Groot Handelsgebouw!

Kansen zien, kansen pakken

De Fiber Crew volgt de nieuwste glasvezelontwikkelingen op de voet en daarmee bieden we huurders van het Groot Handelsgebouw nu een mooie voorsprong.

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!