Fiber Crew actief in Breda!

Onze lokale crew member ICT Ruyters is gestart met de campagne op bedrijventerrein Minervum in Breda. Tot 13 december 2019 kunnen ondernemers op dit bedrijventerrein profiteren van enorme voordelen op glasvezelverbindingen!

Unieke campagne!

Op het bedrijventerrein Minervum te Breda doen we iets unieks met de Fiber Crew. Hier is namelijk geen sprake van een vraagbundeling, maar van een infrabundeling. Wat bedoelen we daarmee?

Hier zal de Fiber Crew geen glas in de grond gaan leggen, maar gaan we juist gebruik maken van het reeds aanwezige glas op het bedrijventerrein. 

Flink besparen

Als collectief kan de Fiber Crew tegen zeer gunstige tarieven glasvezel inkopen bij haar leveranciers en zodoende een interessant voorstel voorleggen aan de bedrijven op het Minervum. 

De ICT Ruyters, een gewaardeerde partner van de Fiber Crew, is zelf ook gevestigd op het Minervum en is inmiddels druk in de weer met contacten leggen, reclame maken en afspraken te plannen, om de ondernemers op het Minervum te overtuigen om over te stappen naar het glas van de Fiber Crew. 

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!