10Gb/s: Wat kun je ermee?

Hilversum wordt de allereerste plaats in Nederland waar internetsnelheden van 10Gb/s beschikbaar komen. Een snelheid waar nog weinig mensen een beeld bij hebben, maar wat in de nabije toekomst een absolute standaard zal worden!  

Rotterdam – 12/01/2022

Het internet van de toekomst gebruiken in het heden

In onze huidige samenleving gaat digitalisering als een trein. De hele wereld om ons heen transformeert naar een online wereld. De huidige standaard van internetsnelheden staat deze razend interessante transformatie in de weg. Snelheden van 10Gb/s zullen daarom in de nabije toekomst niet meer dan normaal zijn. Maar wat voor voordelen kun je op dit moment al halen uit deze ongekende snelheden? We zetten er een aantal voor je op een rijtje!

  • Het streamen van films en series op een bijna onbeperkt aantal apparaten, zonder haperingen en in de allerbeste kwaliteit. Perfect voor grotere huishoudens en Netflix fans!
  • Gamen in de állerbeste kwaliteit en nooit meer last van haperingen. Je games zal je nog nooit zo vloeiend hebben gespeeld!.
  • Glasvezel zorgt voor een 10Gb/s upload -én downloadsnelheid. Dit betekent dat je niet alleen razendsnel bestanden van het internet afhaalt, maar ze ook in een fractie weer terugstuurt naar andere!
  • Thuiswerken en thuisonderwijs zullen nooit meer een probleem zijn. Bestanden uploaden en downloaden gaat sneller dan je je kunt voorstellen en de Teams meetings zullen eindelijk eens perfect verlopen.
  • Het mooie aan 10Gb/s, is dat alle bovenstaande punten tegelijk plaats kunnen vinden, zonder dat dit leidt tot verlies van snelheid of kwaliteit.
Visual streamingsdiensten

Nooit meer rekening hoeven houden

Met internetsnelheden van 10Gb/s hoeft niemand meer rekening met elkaar te houden. Vader is thuis aan het werken, moeder is aan het genieten van Riverdale, zoon is aan het genieten van zijn games in de allerbeste kwaliteit, terwijl dochter druk bezig is met online onderwijs. En dat terwijl er op de achtergrond nog leuke films gedownload worden. En dit zonder een enkel verlies van snelheid én kwaliteit! Haal ook het internet van de toekomst in huis!

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!