Wat zijn WSO-WSO migraties en waarom wil je dit voor je klanten?

Members van de Fiber Crew krijgen tijdelijk 50% korting WSO-WSO migraties van KPN! Maar wat zijn dat eigenlijk voor migraties? En wat hebben jij en je klanten eraan? Je leest het in deze blog!

Maar waarom zou een klant dat willen?

Omdat we heel vaak zien dat wij dezelfde KPN glasvezelverbinding, met dezelfde bandbreedte, goedkoper kunnen aanbieden. 

Dit komt door onze scherpe inkooptarieven bij KPN. Voor de klant kan er dus een kostenbesparing inzitten. 

Daarnaast kunnen klanten het prettig vinden om deze bij ons onder te brengen, omdat de verbinding dan in het beheer van hun huidige IT-partij valt.

Wat is het voordeel voor jou als ICT-Partner?

Als een klant zijn zakelijke KPN glasvezelverbinding rechtstreeks via KPN of via een KPN partner heeft afgenomen, dan heb jij daar geen commissie over gekregen. De verkoop is immers via derden gegaan. Máár:

Op het moment dat jij de verbinding naar Infopact migreert, krijg je daar van ons maandelijks commissie over. En dat is makkelijk verdiend, want qua onderhoud en ondersteuning heb je er vrijwel geen omkijken naar!

We zien vaak dat onze Partners verantwoordelijk zijn voor het hele IT-beheer bij een klant. Dus ook als de klant de verbinding niet via de Partner heeft afgesloten. 

Mocht het toch eens nodig zijn om onderhoud of ondersteuning op deze verbinding te bieden, dan is het natuurlijk heel fijn dat er middels commissie voor je service wordt betaald!

In het kort:

  • Jij kweekt goodwill bij de klant door een migratie voor te stellen
  • De klant bespaart euro’s met een migratie
  • De migratie is binnen een maand geregeld
  • En jij krijgt maandelijks commissie!

En om het niet onnodig gecompliceerd te maken, noemen we die WSO-WSO migraties vanaf nu gewoon ‘zakelijke KPN glasvezelmigraties’.

De kosten voor de migraties zijn na verrekening van de korting als volgt:

€250,- per migratie op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

€375,- per migratie op werkdagen van 17.00 tot 21.00 uur.

Stuur vandaag nog een mailtje naar sales@fibercrew.nl dan checken wij of deze migratie voor jouw klanten beschikbaar is!