Vraagbundeling Plaspoelpolder

Op bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk is de Fiber Crew in september de campagne gestart! Ondernemers op dit bedrijventerrein profiteren tot 1 maart 2020 van legendarisch lage tarieven op zakelijk glasvezel én betalen géén aansluitkosten. Da’s pas voordeel! 

 

We gaan ervoor!

De Fiber Crew is sinds september druk in de weer om de Plaspoelpolder, een bedrijventerrein in Rijswijk, te gaan verglazen. 

Samen met onze lokale crew member 2Eenheid zijn we na de eerste fysieke mailing langs alle adressen gelopen, om daar de actie extra onder de aandacht te brengen. 

De behoefte aan snellere verbindingen voor een goede prijs is absoluut aanwezig en men is blij dat er weer initiatief wordt getoond. In het verleden is er namelijk al eens eerder een poging gedaan, maar dat is destijds mislukt. Des te meer reden om het dit keer wel echt te gaan realiseren!

Persoonlijke aanpak

Momenteel is de Fiber Crew druk bezig met het nabellen van de geïnteresseerde partijen. 

Tevens is er een speciale propositie ontwikkelt voor de bedrijfsverzamelgebouwen op de Plaspoelpolder. Deze zijn relatief veel aanwezig en vragen net een andere aanpak dan de Fiber Crew eerder heeft toegepast. 

Binnenkort volgt de 2e mailing, om ook de bedrijven die twijfelen of die we nog niet gesproken hebben, te prikkelen om over te stappen naar de verbinding van de toekomst.

 

Omdat het verglazen van een bedrijventerrein een zeer kostbaar proces is, gaat het project alleen door bij voldoende aanmeldingen. 

Benieuwd? Bekijk hier het unieke aanbod voor ondernemers op Plaspoelpolder!