Wholesale Voice

Tarieven

Over ons

Contact

Wordt jij de nieuwe operator van Nederland?

Wholesale Voice Termination

Wissel zelfstandig telefonie verkeer uit met de grote operators, en bespaar tot wel 90% op jouw telefonie inkoopkosten!

Waarom inkopen als je het ook zelf kan?

Wordt echt onafhankelijk!

Dat is nu precies ons motto bij Voice Crew! Want waarom zou jij je belminuten inkopen bij een tussenpartij, terwijl het veel voordeliger is om zelf je telefonieverkeer af te handelen?

Met Wholesale Voice Termination krijg je alle tools in handen die jij nodig hebt om zelfstandig jouw telefonieverkeer af te handelen… en dat is veel voordeliger! Geen tussenpartijen meer, maar alleen jij als echt onafhankelijke provider!

Alle nodige tools!

SIP infrastructuur, interconnects met grote operators, nummerportabiliteit en veel software. Het komt er allemaal bij kijken als je zelf telefonieverkeer af wilt handelen. Een hoop werk, zo weten wij maar al te goed,

Bij Voice Crew hebben we al deze “ingredienten” samengevoegd in 1 eenvoudig Voice infrastructuur & software pakket. Een pakket waarmee jij in 1 keer over alle infrastructuur en software beschikt die je nodig hebt om zelf telefonieverkeer uit te wisselen en op te treden als Operator. In 1 keer goed geregeld dus!

Hoe het werkt

Stap 1

Voice Crew SIP-trunk

Via de Voice Crew SIP trunk sta jij direct in verbinding met alle grote operators. Configureer deze SIP-trunk in op de PBX / het voice platform wat jij bij jouw eindklanten inzet, en routeer het telefonieverkeer naar deze SIP trunk.

Stap 2

Nummerportabiliteit

Voice Crew registreert jou als Service Provider bij COIN. Porteer vervolgens zelfstandig nummers en vraag nieuwe nummers aan via onze porting API of portal. Je kan direct de nummers van jouw eindklanten porteren naar je eigen service provider code.

Stap 3

SIP-trunk capaciteit

Tot slot bepaal je de capaciteit van jouw Voice Crew SIP trunk (ook wel CCC). Deze capaciteit omvat het aantal gelijktijdige gesprekken dat je via de SIP-trunk tegelijk af kunt handelen. Dit bepaal je zelf en kan je in de toekomst altijd aanpassen.

Alle stappen doorlopen?

Dan ben je er helemaal klaar voor! Porteer nummers naar jouw service provider code, routeer het verkeer naar de Voice Crew SIP-Trunk, en bellen maar! Wij zorgen er voor dat het verkeer op de juiste bestemming aankomt!

Voor wie?

Dat is een makkelijk antwoord… voor iedereen die zijn marge op telefonie wilt vergroten! Het belangrijkste is dat jij klanten hebt bij wie je telefoniediensten levert, of bij wie je telefoniediensten aan wilt gaan bieden. Ook is het van belang dat je een “voice platform” gebruikt waar je de Voice Crew SIP trunk op kan configureren.

Koop je nu bijvoorbeeld jouw belminuten in bij een tussenpartij, en beheer je zelf een voice platform, dan is wholesale voice termination voor jou een uitkomst!

Meer informatie ontvangen?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt direct onze Wholesale Voice whitepaper!