De beste Fiber Deal voor het Groot Handelsgebouw!

Legendarisch lage tarieven, eenmalig en exclusief voor ondernemers in het Groot Handelsgebouw

Nog

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

geldig.

Fiber voordelen

Razendsnelle
verbinding

Enorme bandbreedte met
de snelheid van het licht!

Allerhoogste
up-time

Glasvezel realiseert
de stabielste verbinding!

Perfect voor werken
in de Cloud

Up- en downloadsnelheid
zijn gelijk!

100% voorbereid op het dataverkeer

Jouw verbinding schaalt moeiteloos mee!

De Fiber Crew realiseert betaalbaar glasvezel in het Groot Handelsgebouw

Betaalbare glasvezelverbindingen voor bedrijfsverzamelgebouwen zijn zeldzaam. Dat komt doordat veel glasvezelleveranciers elke lijn in een gebouw als een losstaand project beschouwen. Het gevolg is een pand vol dure, losse verbindingen met lage capaciteit.

Wij wisten dat het anders kon. Daarom hebben wij Fiber to the Building (FttB) ontwikkeld. Een razendsnel glasvezelnetwerk voor het Groot Handelsgebouw met snelheden tot 10 Gbit/s, waar iedere huurder voordelig op aan kan sluiten!

Bedrijfsverzamelgebouwen met een glasvezelnetwerk versterken de concurrentiepositie en hebben dertig jaar geen omkijken naar de kwaliteit van de verbinding!

Blijf op de hoogte van de voortgang van dit glasvezelproject!
Don't worry, maximaal twee mails per maand.

FAQ

De Fiber Crew is een collectief van ICT-Partners, glasvezelaannemers en leveranciers door heel Nederland. Wij gunnen iedere
ondernemer de beste keuze op het gebied van connectiviteit en leggen daarom hypermoderne glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen en in bedrijfsverzamelgebouwen. Op deze manier bereiden we ondernemers voor op het dataverkeer van de toekomst!

Als ondernemer is het belangrijk om te anticiperen op de wereld van morgen en het is een feit dat het dataverkeer explosief blijft groeien. We vragen namelijk steeds meer van een internetverbinding, doordat we willen werken in ‘de Cloud’, bedrijfsprocessen online laten lopen en content versturen en ontvangen in de hoogste resoluties.

Dankzij de eindeloos schaalbare bandbreedte kunnen glasvezelverbindingen dit moeiteloos aan en heb jij de komende 30 jaar geen omkijken meer naar de kwaliteit van je verbinding! Experts zijn het erover eens dat fiber de toekomst heeft. De voordelen zijn dan ook indrukwekkend:

  • Tegelijkertijd razendsnel up- en downloaden, tot 10 Gb/s
  • Moeiteloos enorme hoeveelheden data versturen
  • Zonder enige vertraging
  • Via een netwerk dat vrijwel geen storingen kent.

Ondernemers die zich aansluiten vanaf 1 oktober betalen €990,- Tot 1 december 2020: €495,- per aansluiting.  

De tarieven en eenmalige aansluitkosten die op deze pagina zijn weergeven, zijn exclusief BTW.

Klik op de ‘Offerte aanvragen’ button op deze website en stuur ons een mail met je contactgegevens. De lokale Fiber Crew neemt dan contact met je op. 

Daarnaast heb je als het goed is per post een brief met daarbij een inschrijfformulier ontvangen. Vul dit formulier in en stuur het op.

Ja, via de techniek Voice over IP kan je in HD-kwaliteit telefoneren. Onze lokale crew members kunnen je adviseren over de mogelijkheden. Neem contact op via sales@fibercrew.nl of 088 – 463 67 30 

Ja zeker, klik op de knop diensten en dan op extra diensten. Op deze pagina zie je wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen!

Wij snappen maar al te goed dat je niet lang wil wachten op je nieuwe snelle verbinding! Een exacte datum kunnen wij helaas niet noemen, maar als alles gaat volgens planning dan Q2 2021. (onder voorbehoud)

Jouw Fiber Crew bestaat uit: