Fiber to the Building

Voor ondernemers is het van belang om te anticiperen op de wereld van morgen, zéker op het gebied van connectiviteit. We staan aan de voet van de Gigabit Society. Is jouw bedrijfsverzamelgebouw daar wel op voorbereid?

Gigabit society

In de Gigabit Society werken mensen, apparaten en hun omgeving in real time intelligent samen. Al die interacties kost natuurlijk veel data en daarom worden snelheden van 1 Gbit/s de nieuwe standaard. Niet alle verbindingen kunnen dit aan en daar zullen veel ondernemers de gevolgen van ondervinden:

  • Nieuwe businessmodellen worden geblokt;
  • Bedrijven worden slecht bereikbaar;
  • Werken in de Cloud gaat steeds trager;
  • Videogesprekken zullen haperen;
  • Bestanden downloaden gaat tergend langzaam;

Als eigenaar van een bedrijfsverzamelgebouw heeft het uitrollen van een glasvezelnetwerk ook grote voordelen voor jou!

1. Pionier
De Fiber Crew is de eerste provider in Nederland die 10 Gbit/s Fiber to the Building (Fttb) mogelijk maakt. Wil jij ook een pionier van de Gigabit Society zijn? Slim, want voor veel huurders is een uitstekende internetverbinding een voorwaarde om business te kunnen doen.

Met 10 Gbit/s glasvezel in je bedrijfsverzamelgebouw, maak je het pand extra aantrekkelijk voor huurders. En denk je eens in wat dit met de concurrentiepositie en waarde van het gebouw doet. Jouw pand wordt de trendsetter op het gebied van connectiviteit!

2. Toekomstvaste infrastructuur
Een 10 Gbit/s netwerk klinkt nu misschien heel indrukwekkend, maar vergeet niet dat het dataverkeer exponentieel toeneemt. De volgende standaard wordt 100 Gbit/s! Het grote voordeel van het glasvezelnetwerk is dat het bijna onbeperkt kan worden opgeschaald, zonder dat de fysieke kabel aangepast moet worden. Met de kabel die de Fiber Crew in jouw gebouw legt, kun je dus tientallen jaren onbezorgd vooruit! Wij belichten over het netwerk van Infopact Netwerk & Communicatie; een stabiele en betrouwbare Nederlandse service provider die alle huurders toelaat op het beveiligde netwerk!

3. Extra inkomstenstroom
We rollen het glasvezelnetwerk in één keer door het gehele pand uit en maken een glasvezelverbinding voor bijna alle huurders toegankelijk. Mocht een huurder nog geen fiber willen, maar in de toekomst wel, dan liggen de kabels al klaar in de muur en is de verbinding binnen een mum van tijd gerealiseerd. Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om connectiviteit, net als energie, te verrekenen in de servicekosten. Zo creëer je een extra inkomstenstroom voor jouw pand!

4. Zeer betrouwbaar netwerk
Glasvezel is van nature al zeer betrouwbaar, maar in combinatie met de XGS-Pon techniek doen we hier nog een schep bovenop. Doordat deze techniek uit voornamelijk passieve elementen bestaat (die geen stroom nodig hebben), is de kans op defecten enorm gereduceerd!

De oplossing

Experts zijn het er over eens dat we onze connectiviteit in de Gigabit Society veilig kunnen stellen dankzij de kracht van glasvezelnetwerken. De voordelen zijn dan ook indrukwekkend:

  • Eindeloos schaalbare bandbreedte
  • Tegelijkertijd razendsnel uploaden en downloaden
  • Zeer lage latency
  • Netwerk met de minste storingen

Betaalbare glasvezelverbindingen voor bedrijfsverzamelgebouwen zijn zeldzaam. Dat komt doordat veel glasvezelleveranciers elke lijn in een gebouw als een losstaand project beschouwen. Het gevolg is een pand vol dure, losse verbindingen met lage capaciteit.

Wij weten dat het anders kan. Daarom hebben wij Fiber to the Building (FttB) ontwikkeld. Een razendsnelle 10 Gbit/s verbinding voor jouw bedrijfsverzamelgebouw, waar iedere huurder voordelig op kan aansluiten.

Glasvezel voor bedrijfsverzamelgebouwen was nog nooit zó voordelig en toekomstvast!

Wil jij samen met de Fiber Crew bedrijfsverzamelgebouwen verglazen?

Groot Handelsgebouw

Het allereerste Fiber to the Building traject is voor de Fiber Crew een thuiswedstrijd. Vanuit ons hoofdkwartier in het centrum van Rotterdam kijken we uit op het Groot Handelsgebouw. Een authentiek pand, waar wij hypermodern glasvezel gaan leveren! 

 

Bekijk hier onze Fiber tot the Building propositie voor het Groot Handelsgebouw.