Eurofiber Acties

Dit zijn de huidige Eurofiber Acties!

Twee fantastische acties

Faillissementsrisico ​​

Veel organisaties staan door de gevolgen van het coronavirus onder financiële druk. Het afsluiten van een internetverbinding voor 36 of 60 maanden kan dan een groot risico zijn.

Daarom biedt Eurofiber als tijdelijke extra promo een dekking van het faillissementsrisico aan.

Het afdekken van het faillissementsrisico geldt voor partners en klanten die de komende maanden (tot en met 30 juni 2020) een contract bij Eurofiber afsluiten. 

Indien zij binnen de de contractsduur van 36 of 60 maanden failliet gaan, neemt Eurofiber de restschuld van het contract op zich.

Gratis dubbele bandbreedte

Dit is een héle fijne actie: Voor 100 Mbps, 200 Mbps en 500 Mbps Eurofiber verbindingen wordt de bandbreedte GRATIS verdubbeld 

PLUS een waanzinnige korting op de eenmalige kosten! 

Actievoorwaarden:

  • De verdubbeling werkt als volgt:
    Wie 200 Mbps afneemt, betaalt slechts 100 Mbps
    Wie 500 Mpbs afneemt, betaalt slechts 200 Mbps
    Wie 1.000 Mbps afneemt, betaalt slechts 500 Mbps;
  • Eenmalige kosten nu slechts €550,- per aansluiting. Dat betekent €700,- voordeel op onnet en €1.035,- op nearnet!!!!
  • Geldig op álle contractduren;
  • De actievoorwaarden zijn níet van toepassing op andere (en premium) EVC’s’
BandbreedteOude tarief 1-jaarActietarief 1-jaarOude tarief 3-jaarActietarief 3-jaar
200 Mbps€395,-€355,-€360,-€325,-
500 Mbps€545,-€395,-€495,-€360,-
1.000 Mbps€695,-€545,-€625,-€495,-

Deze actie geldt tot en met 20 maart 2020.  is verlengd tot en met 1 juni 2020!

Eurofiber-logo

1. Bandbreedte

We verbruiken al enorme hoeveelheden data en dat wordt alleen maar meer. Bestanden worden steeds zwaarder, doordat we foto’s, video’s en audio in steeds hogere kwaliteit willen hebben. Ook zijn steeds meer apparaten aangesloten op het internet en werken we volop in de Cloud. Daarom worden verbindingen van 1 Gbit/s de nieuwe standaard. De meeste netwerken kunnen zulke snelheden niet waarmaken, maar glasvezel beschikt over een enorme bandbreedte en kan een bijna oneindige stroom van informatie tegelijkertijd verwerken. Daardoor kan je zelfs meerdere zware bestanden tegelijkertijd razendsnel versturen en downloaden!

2. Allerhoogste uptime

In tegenstelling tot het kopernetwerk is glasvezel ongevoelig voor bijvoorbeeld corrosie of blikseminslag. Daardoor biedt een glasvezelverbinding de allerhoogste uptime!

3. Up- en downloadsnelheid zijn gelijk

Bij glasvezel is de uploadsnelheid niet alleen veel hoger dan bij andere technieken, de up- en downloadsnelheid zijn ook nog eens synchroon! Up- en downloaden gaat dus even snel. Dit wordt ook wel symmetrische snelheid genoemd. Wie een glasvezelverbinding heeft, bespaart dus enorm veel tijd en kan moeiteloos multitasken!

4. 100% voorbereid op het dataverkeer van de toekomst

De komende jaren groeit ons dataverkeer explosief en toch staat de capaciteit van glasvezel niet ter discussie. Er worden continu recordsnelheden behaald (in een testomgeving behaalde men in 2018 al een snelheid van 159 terabyte per seconde!). Wat voor bedrijf je ook hebt; je komt er niet onderuit dat ook jouw dataverkeer enorm zal toenemen. Fiber is de enige betrouwbare en betaalbare keuze voor een toekomst zonder latency!

5. Duurzame investering

Glasvezel verbruikt veel minder energie dan het traditionele kopernetwerk. Ook is het een milieuvriendelijke keuze, omdat er geen (giftige) metalen in de grond worden gestopt. Daarnaast heeft het netwerk minder onderhoud nodig en gaat het wel dertig jaar mee. Kortom: fiber is de duurzaamheids-topper onder de netwerken!

Glasvezel op jouw locatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!